5 trucuri pentru ochi mai mari

Ochii mari sunt considerați un atu feminin, deoarece emană senzualitate și expresivitate. Oricine cedează mai ușor în fața unor ochi seducători 🙂 . Pentru a obține acest efect, există câteva trucuri de make up care te vor ajuta. Așadar, iată ce trebuie să faci pentru ca ochii tăi să devină punctul tău forte:

     1. Iluminare – pentru a obține un efect de mărire se aplică fard deschis sub arcada sprâncenei, în colțul intern al ochiului și pe centrul pleoapei mobile. Acest truc va deschide și va lumina ochii.

trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

     2. Sprâncene –  joacă un rol foarte important în machiaj în general. Dar în mod deosebit ajută la definirea ochilor. Așadar ai grijă de sprâncenele tale, oferindu-le un aspect cât mai natural. Nu exagera cu conturarea acestora și nici nu desena forma lor inexistentă. Încearcă să le umpli, conducându-te după forma lor naturală, pentru a obține un look cât mai lejer. Puțin fard sau un creion îți vor fi de ajutor. După aceasta, fixează-le cu gel, pentru a sta mereu locului.

     3. Gene – oricine vrea gene lungi, curbate și dese, dar puține le au. Pentru a obține efectul de mărire al ochilor aplică rimel pe genele de sus. În funcție de propriile preferințe și forma ochiului poți aplica și pe genele de jos.  Dacă ai gene drepte, ar fi bine să le curbezi mai întâi, înainte de a aplica rimelul. Pentru ocazii mai speciale poți opta pentru gene false. Acestea adaugă un strop de mister și senzualitate în privire.

     4. Creion alb – creionul alb sau în general deschis la culoare (poate fi și un bej, roz pal…) aplicat pe interiorul pleoapei de jos mărește vizual ochiul.

     5. Machiajul cat-eye – nimic nu definește mai bine ochii decât machiajul ochi de pisică. Aplică eyeliner pe pleoapa de sus a ochiului, trăgând o mică codiță spre exterior. Acest truc va alungi și va mări ochii în același timp, punându-i la maximum în evidență.

trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

     Încearcă și vei vedea rezultatul. Împărtășește cu mine trucurile tale pentru evidențierea ochilor 😉

0 comentarii
106 likes
Articolul precedent: Top 8 pensule necesare în trusa ta de makeupArticolul următor: Cum folosim corect Beauty Blender-ul?

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *