Serum natural pentru creșterea sprâncenelor

Dacă ai fost și tu afectată de trendul sprâncenelor subțiri și acum încerci să le recuperezi, acest articol este pentru tine 😉 . Deși în comerț sunt o mulțime de serumuri destinate creșterii sprâncenelor, putem face unul și acasă din ingrediente naturale, care funcționează la fel sau poate chiar mai bine. Vei avea nevoie doar de 3 ingrediente, pe care le găsești cu ușurință în farmacii. Așadar amestecă în părți egale (o linguriță de fiecare) următoarele ingrediente:

     Ulei de ricin: Este ingredientul minune pentru stimularea creșterii părului. Cum funcționează? Acesta pătrunde în foliculii de păr, hrănindu-i intens cu diferiți nutrienți. Aceasta duce la fortificarea rădăcinii firului de păr. Astfel firele de păr devin mai rezistente și mai groase.

     Vitamina E: Vitamina E lărgește vasele sangvine, stimulând astfel circulația sângelui, care la rândul ei provoacă creșterea folicului de păr. Este, de asemenea, bogat în antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi, preveninfd astfel deteriorarea părului.

     Ulei de argan: Un alt miracol pentru firele de păr. Uleiul de argan hidratează suficient foliculii de păr, astfel încât aceștia să nu se înfunde cu murdărie, asigurând în acest mod creșterea normală a părului. De asemenea, acesta hrănește intens firul de păr, astfel încât acesta să crească puternic.

     Păstrează amestecul într-un recipient micuț și folosește-l în fiecare seară. Cu un bețișor de vată aplică serumul pe sprâncene și lasă-l să acționeze peste noapte. Va fi timp suficient încât să intre în piele și a doua zi sprâncenele să fie curate. La dorință, poți aplica și pe gene. Nu recomand să-l aplici înainte de a pleca undeva, deoarece conținutul este dens și nu intră rapid în piele, astfel încât sprâncenele tale vor fi uleioase.

     Pentru a avea rezultatele dorite, este important să incluzi acest pas în rutina ta de îngrijire. E evident că rezultatele nu vor apărea peste noapte. Este nevoie de puțină răbdare și câteva luni. La final, vei vedea că s-a meritat efortul. O spun cu mâna pe inimă din propria experiență 😉 . Sper din suflet că ți-a fost util acest articol. Nu uita să distribui și prietenelor tale 😉 . Îți doresc o zi cu soare în suflet! Pe curând ❤

1 comentarii
96 likes
Articolul precedent: Machiaj pentru sărbători: Crăciun și RevelionArticolul următor: Cum să-ți faci bucle cu placa?

Articole asemănătoare

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *