Rochia perfectă pentru Revelion

Bună, frumoaselor! Se apropie noaptea dintre ani, așa că m-am gândit să fac un pic de cercetare și să vă arăt ce rochițe superbe am găsit pentru Revelion. Dacă încă nu ai decis în ce să te îmbraci, găsești rochia perfectă pentru Revelion aici (sau cel puțin câteva sugestii)😉 O să atașez mai jos imagini. În descriere o să găsești și link-ul de unde o poți cumpăra. Lista este absolut aleatorie. O să încep cu câteva de la Poema:

1.Prima este aceasta în care vei străluci la propriu, datorită paietelor. Îmi place mult culoarea asta de roz prăfuit. Ahh, și uite ce spate frumos are 😍. O găsești aici.

2. Cea de-a doua variantă, tot de la Poema este aceasta de aici. O rochie superbă din catifea bordo, cu un decolteu adânc și un șliț îndrăzneț, care se maschează destul de ușor, dacă nu-ți scoți intenționat piciorul afară 🙂 . Este și pe negru, și mi se pare extreeem de elegantă.

3. A treia variantă este de la Andreea Raicu. O găsești aici. Este o rochie de un roșu aprins superb, croită pe corp și ornamentată frumos cu acest volan. Detaliu care îi dă o doză de rafinament în plus.

4. Pentru iubitoarele de rochii lungi, am găsit-o pe asta de aici. La fel pe un roșu aprins, dar de data asta dintr-un material satinat, care alunecă ușor pe corp. Mmm, îmi dau seama cât de plăcut se simte rochia asta pe corp 😊

5. O altă variantă am găsit la Zara, aici. Este poate cea mai liniștită dintre toate. De genul „little black dress”. M-a cucerit detaliul de la spate, cred că o face specială. O variantă foarte practică, deoarece cred că toată lumea se simte bine în negru, și plus la asta la sigur o să mai găsești un milion de ocazii la care să o porți după 🙂

6. Și ultima variantă este aici. Se pare că este tare în vogă acum catifeaua 🙂 Aceasta este dintr-o catifea roșu aprins. Rochița e dreaptă, lungime medie și umeri goi.

     Sper din suflet că ți-a plăcut măcar una din alegerile mele. Lasă-mi în comentarii opinia ta. Chiar sunt curioasă ☺ De asemenea, am pregătit pentru tine și un machiaj potrivit serii de Revelion. Îl găsești aici. Îți doresc sărbători frumoase alături de cei dragi. Te îmbrățișez strâns❤ Ai grijă de tine!

0 comentarii
16 likes
Articolul precedent: Idei de cadouriArticolul următor: Machiaj pentru sărbători: Crăciun și Revelion

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *