Privé Fashion Events Ediția II

Bună! Săptămâna trecută am fost prezentă la un eveniment super drăguț – Privé Fashion Events la cea de-a 2-a ediție. Am fost invitată și de această dată ca și blogger și am mai avut și ocazia de-a fi prin culise. Pentru aceasta le mulțumesc mult organizatoarelor – Viorela Dimici și Marina Cimbir. Ați dat dovadă de profesionalism și ingeniozitate. În acest articol vreau să vă povestesc un pic despre machiajul modelelor și despre colecțiile pe care le-am văzut acolo.

     Per general, a fost frumos și de această dată. Decorul și sala complet diferite fața de ediția precedentă. Acum a fost un stil așa mai underground, cu roboței din fier și cu piese metalice ca și decor. Sala în sine a fost mult mai mare, iar pe parcurs s-a umplut cu mulți oameni frumoși 🙂 . M-a bucurat mult că au fost mai multe colecții acum. De la haine casual, până la genți, rochii de seară, de mireasă și chiar costume pentru bărbați. Vei vedea câteva dintre colecțiile prezentate în videoclipul de mai jos. Până atunci să-ți povestesc despre machiajul modelelor.

     S-a optat pentru naturalețe. Fetele au avut machiaj de tip smokey eyes, majoritatea în nuanțe de maro. Au fost folosite paletele de la Zoeva. Majoritatea preferatele mele 🙂 . Buzele au fost păstrate nude, iar partea de conturare și iluminare a feței a fost destul de pronunțată, pentru că blitzul aparatelor foto șterge foarte mult din intensitatea nuanțelor. Vedeți în videoclip cum au arătat modelele pe podium.

     Outfit-ul meu a fost ceva mai îndrăzneț decât de obicei, dar totuși m-am ținut departe de vulgar. Am optat pentru o fustă din piele în formă trapezată, care are niște nasturi mari în față. Ce m-a atras cel mai mult la ea, este culoarea. Albastrul cerului e una din culorile mele preferate 😍. Pentru a pipera și mai mult fusta am încălțat niște cizme peste genunchi din piele întoarsă surie. Și pentru că partea de jos era obraznică 😀 , partea de sus am păstrat-o cât mai cuminte, optând pentru o bluziță albă, elegantă, care are niște detalii brodate foarte finuțe. Per final, eu sunt mulțumită de cum s-au combinat toate, aștept și opinia ta în comentarii.

     Te las să privești filmulețul aici. O zi cu soare să ai ❤

0 comentarii
38 likes
Articolul precedent: Mască pentru creșterea păruluiArticolul următor: 5 lucruri absolut gratis care îți vor face pielea să arate fabulos

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *