Privé Fashion Events Ediția 3

Joia trecută a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă din țară, și anume Privé Fashion Events. La cea de-a treia ediție a sa, nu a ezitat să uimească publicul. Cu un decor aristocratic și modele superbe, 12 designeri autohtoni și-au prezentat colecțiile.

     Și de această dată am avut ocazia să intru în culisele Privé, pentru a fura câteva din secretele machiajului și coafurii în stil baroque. Machiajul baroque impresionează prin simplitatea sa și totuși e atât de atractiv, datorită accentului îndrăzneț de pe buze. Pe mine m-a cucerit din prima. Toate modelele au avut fețele perfect sculptate, cu tenul ușor luminos. Pe pleope s-au folosit nuanțe naturale, iar eyeliner-ul a fost foarte subtil și ușor retușat. Piesa de rezistență au fost buzele. Toate modelele au avut buzele în nuanțe extrem de pigmentate și întunecate, de la mov până la maro.

    Coafură în stil baroque înseamnă extrem de mult volum și pe alocuri, chiar neglijență, aș zice. Șuvițele lăsate lejere au adus look-ului o notă rebelă. E genul de coafură care pare atât de efortless, dar în același timp arată impresionant. Mai multe detalii despre machiajele și coafurile realizate, vedeți în videoclipul de aici.

    Acum aș vrea să vă arăt câteva din ținutele care m-au cucerit. Vă las mai jos și denumirea brand-ului, unde le puteți găsi:

1. DiLerry – rochia care a cucerit prin simplitate și eleganță. E pur și simplu fabuloasă 😍

2. Nicole Storm – brand-ul care știe cum să pună în valoare albul și negrul. Mi-au plăcut la nebunie următoarele ținute ❤:

3. O&C Bralettas – m-au topit complet senzualitatea și detaliile atât de feminine al fiecărei piese din această colecție ❤

4. Șotropa – costumul ăsta e perfect pentru sezonul în care ne aflăm și nu numai. Cu niște cizme peste genunchi ar fi ahhh 😍

5. Berrezzo – rochița asta mi se pare atâââât de dulce cumva 😊6. Ana Popova – chiar dacă e o simplă pijama, mi se pare cumva specială datorită accentului la talie și a materialului super mătăsos 😍7. Malliny – brand-ul Malliny are farmecul lui aparte. M-au cucerit bulinele astea atât de drăgălașe ❤

     Sper că v-au plăcut și vouă alegerile mele. Aștept cu mare drag în comentarii opinia voastră 🙂 O zi cu soare să aveți ❤

0 comentarii
10 likes
Articolul precedent: Machiajul meu de zi – tutorialArticolul următor: Secretul unui păr ușor de aranjat

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *