Pentru ce e bun uleiul de ricin ?

Uleiul de ricin este o altă minune a naturii. Este cunoscut în mod deosebit pentru proprietățile sale de regenerare a firului de păr, dar poate folosit pentru mai multe lucruri. Personal am folosit și folosesc uleiul de ricin pentru:

  1. Păr – uleiul de ricin hrănește firul de păr și combate mătreața. Eu îl aplic pe păr înainte de baie o dată pe săptămînă. Îl întind de la scalp pînă la capete.
  2. Unghii – unghii mele nu sînt deloc puternice. Se exfoliază ușor și sunt destul de subțiri. Folosesc uleiul de ricin pentru a le întări. Îl aplic pe unghii curate (fără ojă) înainte de culcare, masînd ușor, pînă se îmbibă bine.
  3. Gene, sprîncene – referitor la gene sunt o mare norocoasă, deoarece am gene lungi, dar oricum aplic ulei de ricin în fiecare seară înainte de culcare, pentru a le fortifica și a le face mai dese. Dar atenție, nu trebuie de exagerat cu cantitatea , pentru că uleiul este destul de dens și dacă nu reușește să fie absorbit, se spală greu chiar și a doua zi. Referitor la sprîncene, uleiul acesta mi-a salvat pur și simplu forma sprîncenelor. Am fost și eu atinsă de trendul sprîncenelor subțiri și pentru a reveni la o formă normală, naturală și groasă am avut nevoie de ulei de ricin, un an de zile și multă multă răbdare. Am aplicat seară de seară, fără excepții, ulei de ricin pe sprîncene și într-adevăr am obținut rezultate.

     Așadar, recomand din toată inima uleiul de ricin în mod deosebit pentru sprîncene. Unicul minus pe care l-aș putea evidenția este faptul că nu miroase frumos. Însă pentru a combate acest lucru puteți pune o picăturică de levănțică, trandafir sau alte arome pe care le iubiți. Aștept să împărtășiți cu mine experiențele voastre.

0 comentarii
22 likes
Articolul precedent: 5 moduri în care să folosești uleiul de cocosArticolul următor: Uleiul de jojoba : 5 întrebuințări

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *