Pe urmele altora…

Atunci când mergem pe plajă, nu călcăm pe urmele altora. Încercăm din răsputeri să le ocolim și să le facem pe-ale noastre. Diferite, unice, imperfecte, dar ale noastre. În viață de ce nu facem la fel?

     Probabil pentru că e mult mai ușor să mergi pe un drum asfaltat, decât să-ți faci tu propriul drum prin stânci. Și riscul e mult mai mic. Dar oare plăcerea e aceeași? Este suficient pentru tine să fii doar o copie? Pentru mine nu e. De-aia i-am promis mării și mie însămi că nu o să fac asta, nu o să merg pe urmele altora. O să-mi creez propriile urme. Pas cu pas, până când tălpile nu vor mai simți greutățile pământului, până când tălpile mele vor pluti pe deasupra de la sine. Și sunt conștientă că nu e ușor, dar prefer să doară picioarele, decât să nu le simt deloc.

     Aleg să fiu diferită, decât la fel ca ceilalți. Aleg să fiu ciudată, decât plictisitoare. Aleg să fiu colorată, decât alb-negru. Aleg să fiu EU, creându-mi drumul MEU. Tu ce alegi?

pe urmele altora

pe urmele altora

pe urmele altora

pe urmele altora

     Rochia din poze are și ea o frumoasă poveste în spate. Povestea a 2 femei care și-au croit propriul drum. Istoria a început de la propriile lor nunți, atunci când au realizat că este foarte complicat de creat rochii în aceeași nuanță pentru câteva domnișoare de onoare. Ba croitoreasă nu găseau, ba fetele nu se puteau decide cu modelele, ba ieșea prea costisitor și tot așa 🙂 . De-aici a pornit ideea de a crea un salon cu rochii prêt-à-porter special pentru domnișoarele de onoare. Eu una m-am simțit o adevărată prințesă în această rochie.

     Poți vedea mai multe modele pe  www.domnisoaredeonoare.ro sau în showroom-ul lor, adresa căruia tot pe site o găsești. Și dacă vrei să procuri o rochie, folosește codul „Dinca10” pentru o reducere de 10 % . Spor la cumpărături. O zi cu soare să ai😘

0 comentarii
39 likes
Articolul precedent: 5 lucruri absolut gratis care îți vor face pielea să arate fabulosArticolul următor: Secretul unui păr strălucitor

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *