Ochii pot vorbi. Îi înțelegi?

Știi care e cea mai sinceră parte a corpului? Ochii. Ochii nu mint niciodată. Privind omul în ochi, vei afla mult mai multe lucruri decât crezi. Unele frumoase, altele mai puțin. Dar toate sincere. Interesant e construit omul. Mâinile pot minți, fața poate minți, întregul corp poate. Dar nu și ochii. Ei rămân unica sursă de sinceritate pură. Oare de ce ochii nu pot minți? Poate pentru că nu i-a învățat nimeni. Sau poate pentru că noi înșine avem nevoie ca ei să fie mereu sinceri. Ne ajută, atunci când ne rătăcim.

     Când ești confuz, dezorientat și nu știi sincer ce simți, ia o oglindă și privește-te în ochi. Acolo e răspunsul. Acolo e răspunsul tuturor întrebărilor tale interioare. Ochii îți oglindesc foarte detaliat sufletul. În ei găsești toate fricile, toate eșecurile, toate dezamăgirile tale. Și știi ce mai găsești acolo? Cele mai frumoase amintiri, cei mai dragi oameni, cele mai vii experiențe. Și cele mai mărețe vise sunt tot acolo. Absolut totul găsești în ei. Incredibili ochii ăștia, nu? 🙂 . Da, sunt incredibili și trebuie să ne învățăm a-i citi. Să credem mai puțin în vorbe și mai mult în priviri. Ochii vorbesc mai mult decât o face gura, doar că puțini îi ascultă. Și încă mai puțini îi înțeleg. Și e păcat, deoarece ochii nu te vor minți niciodată.

     Gata, despre ochi am zis tot ce aveam pe suflet 🙂 . Acum vreau să împărtășesc cu tine rezultatele unei sesiuni foto, de care am rămas pur și simplu încântată. Atât spontanietatea peisajelor (deoarece mergeam pe drum și unde era ceva frumos, ne opream și făceam poze) , cât și talentul și artistismul unei ființe minunate – Gabi Hadiev . Ea este autoarea acestor poze superbe. Mai multe detalii despre ea, găsești aici. Sper din suflet să-ți placă rezultatul. Aștept cu drag în comentarii, opinia ta 🙂 . Mai jos vezi și detalii despre machiaj.

blue eyes girls. ochii pot vorbi

blue eyes girls. ochii pot vorbi

blue eyes girls. ochii pot vorbi

blue eyes girls. ochii pot vorbi

     Șiiii….. preferata mea 🙂

blue eyes girls. ochii pot vorbi

     Machiajul din poze este opera mea 🙂 . Te invit pe canalul meu de Youtube să vezi tutorialul. Nu ezita, deoarece l-am realizat cu o tehnică foarte interesantă, care cu siguranță îți va ușura mult munca cu fardurile. Gata, mai multe nu-și zic, te las să vezi singurică 😉 .

4 comentarii
30 likes
Articolul precedent: Poate dacă ploaia s-ar opriArticolul următor: La ce ne folosește corectorul?

Articole asemănătoare

Comentarii

 • Cristina

  2 august 2017 at 15:27
  Răspunde

  Esti superba , atit de gingasa , ai un fel aparte de a-ti reda frumusetea , bravo! :*

 • Ivan Ramona

  2 august 2017 at 14:16
  Răspunde

  Bună! Te-am descoperit de puțin timp, dar îmi plac tutorialele tale şi, mai ales, faptul că te deosebeşti prin machiaje "lejere" față de alte fete […] Citește mai departeBună! Te-am descoperit de puțin timp, dar îmi plac tutorialele tale şi, mai ales, faptul că te deosebeşti prin machiaje "lejere" față de alte fete de pe youtube. Felicitări! Citește mai puțin

  • Dinca
   la Ivan Ramona

   2 august 2017 at 18:14
   Răspunde

   Bună, Ramona! Mulțumesc frumos :) Mă bucur mult că apreciezi lejeritatea. Eu doar în asta mă regăsesc :) Sunt bucuroasă că mai sunt persoane pe […] Citește mai departeBună, Ramona! Mulțumesc frumos :) Mă bucur mult că apreciezi lejeritatea. Eu doar în asta mă regăsesc :) Sunt bucuroasă că mai sunt persoane pe aceeași undă! Citește mai puțin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *