Mască pentru ten gras și pori dilatați

Bună, micuțele mele raze de soare! Multe dintre voi m-ați tot întrebat de o mască pentru ten gras, cu pori dilatați, așa că aici este o variantă. Este o mască extrem de ușor de realizat și necesită doar 2 ingrediente,  pe care cu siguranță le aveți în bucătărie deja. Realizarea pas cu pas a măștii o vedeți în tutorialul de mai jos. Până atunci, să vă povestesc un pic despre beneficiile acestei măști și de ce anume funcționează.

     Primul ingredient, și anume albușul de ou conține un antioxidant, care menține elasticitatea și hidratarea pielii. Este perfect pentru tenul gras deoarece acționează ca un astringent ce reduce sebumul în exces și micșorează porii. De aceea, după câteva minute cu masca pe față veți simți că aceasta strânge tenul.

     Cel de-al doilea ingredient, și anume castravetele este, de asemenea, ideal pentru tenul gras sau mixt, deoarece și el are un efect astringent și plus la asta curăță eficient tenul.  În același timp, castravetele hidratează și catifelează în profunzime tenul, deoarece are un conținut ridicat de uleiuri naturale, vitamina E și apă. Este un remediu foarte bun împotriva acneei. Folosind felii de castravete pe cearcăne, ajută la ameliorarea aspectului acestora. Pe lângă asta mai și împrospătează tenul și îl face să strălucească.

    Vezi mai jos cum se realizează această mască:

    Sper din suflet că v-a fost util acest articol. O zi cu soare să aveți ❤

0 comentarii
66 likes
Articolul precedent: 5 coafuri pentru berete, chipiuri, pălării și alte accesoriiArticolul următor: Machiaj cu produse accesibile – tutorial

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *