Mască pentru petele de la coșuri

Coșurile ne dau mari bătăi de cap. Nu numai că ne strică aspectul în perioada lor de glorie, dar ne mai și lasă semne/pete după. Am pregătit o mască care să înalbească petele rămase. Vedeta acestei măști este turmericul. Acest ingredient nu este foarte renumit în lumea frumuseții, asta deși este folosit în Asia de mai bine de câteva secole. Pregăteau mireasa înainte nuntă cu acest condiment 🙂 .

     Turmericul conține curcumina, un component care reduce roșeața și inflamațiile pielii. Ajută la vindecarea mai rapidă a acesteia. De asemenea, are un efect benefic asupra ridurilor fine, oferindu-i tenului un aspect mai proaspăt.

     Pentru prepararea măștii vei avea nevoie doar de 3 ingrediente: turmeric, miere și suc de lămâie. Câte o linguriță de fiecare. Amestecă-le până se face o pastă omogenă. Înainte de a aplica masca, asigură-te că fața ta este complet demachiată și curată. Prinde-ți părul sus și ia-ți un tricou la care nu ții foarte mult. Culoarea intensă a turmericului nu se ia deloc ușor 😊 .

     Poți să aplici masca pe toată fața sau doar pe zonele afectate. Las-o să acționeze 15 minute, apoi spal-o cu apă ușor călduță și cu gelul tău obișnuit de față. Fără gel, tenul va rămâne un pic gălbui de la turmeric. Repetă zilnic această mască și peste 5 zile vei observa diferența. Eu, spre exemplu, am aplicat-o pe toată fața doar în prima zi, după care am aplicat masca doar pe pete. Am rămas mulțumită de rezultat. Fața e mult mai luminoasă, curată și petele au dispărut. Vezi cum am preparat masca și rezultatele acesteia în video-ul de mai jos:

     Sper din suflet să-ți fie utilă această mască. Îți doresc o zi frumoasă 😚 Pe curând ❤

 

6 comentarii
205 likes
Articolul precedent: Cum să scapi de păr electrizat?Articolul următor: Smokey eyes în nuanțe calde de maro

Articole asemănătoare

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *