Prima întâlnire – machiaj și coafură ♡

Prima întâlnire este mereu o provocare pentru ambii. În special pentru reprezentantele sexului frumos. Marea noastră provocare este: „Cu ce să mă îmbrac?” , „Cum să mă machiez” și „Ce să-mi mai fac din păr??”. Ei bine, aici îți vin în ajutor cu câteva sfaturi și un tutorial pentru makeup și coafură.

     Începând cu machiajul feței, alege un fond de ten foarte lejer. Sau dacă fața e curată, optează pentru un BB cream. Eu l-am ales pe cel de la Giorgio Armani, care pe lângă o acoperire ușoară mai oferă și un strop de luminozitate tenului. Nu te da cu fonduri de ten foarte groase, căci riști să arăți ca și cum ai purta o mască. Și ai grijă la nuanța aleasă. Conturează și iluminează subtil fața, pentru a-ți accentua frumos trăsăturile. Dacă ai un ten gras, atunci fixează totul cu o pudră translucidă. Eu sar deseori peste acest pas, deoarece tenul meu este unul uscat și de la pudră se usucă și mai mult. Ochii tăi superbi, îți propun să-i evidențiezi cu un cateye „vaporos” (o să înțelegi în tutorial despre ce vorbesc). De ce nu unul obșnuit? Pentru că oferă un plus de gingășie privirii. Dă acel aspect moale, ușor retușat, care arată superb. Buzele le poți da cu un roz sau un nude care ți se potrivește. Desigur, poți opta și pentru culori accentuate, dar nu ar fi de dorit. Totuși e prima întâlnire și se așteaptă anumite evenimente…știi ce zic,nu? 🙂 .

Vezi aici lista produselor utilizate:

1. Giorgio Armani Luminessence BB fluid – nuanța greige;
2. Corector Sephora – smoothing and lightening concealer – light;
3. Pudră pentru contur Inglot – 508;
4. Highlighter Inglot – 145;
5. Fard Graftobian – dark chocolate (sprîncene);
6. Bază pentru fard Melkior;
7. Paleta Zoeva en Taupe – gallery, stich by stich;
8. Acuarelă Atelier Paris – noir;
9. Fard pentru ochi Graftobian – black smoke;
10. Creion khol negru Lancome;
11. Creion bej NYX wonder pencil – light;
12. Rimel Lancome Grandiose;
13. Creion de buze Yves Rocher – mauve boise;
14. Ruj Inglot – 53.

     Pentru coafură m-am gîndit că niște bucle ușor structurate ar fi potrivite. Ce poate fi mai frumos decît un păr voluminos, ușor buclat, mm? Prefer să ondulez părul mai întâi și să-l prind cu agrafe, pentru că în așa mod se răcește în formă buclată și cînd îl desprindem rezistă mult mai mult buclele.

     Cu privire la îmbrăcăminte, la prima întâlnire cea mai potrivită alegere mi se pare a fi o rochie. În tutorial am optat pentru o rochie superbă de-un roz pastelat, care este extrem de feminină și mi se pare că este perfectă pentru astfel de ocazii. În față este foarte simplă, pe cînd la spate are un detaliu deosebit de frumos. Vezi aici cum arată rochia în întregime.

     Mai ai nevoie doar de tocuri, gentuță și curaj 😉 . Lasă fluturașii în stomac și fii tu însăți. Și nu uita că cel mai frumos accesoriu al femeii este zâmbetul ei.

 

0 comentarii
25 likes
Articolul precedent: Împletitura coroanăArticolul următor: DIY – 3 decorațiuni de Paște

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *