„La vie en rose”

A venit primăvara !!! În sfârșit, uitându-ne în jur, vedem viață. Natura învie și ne minunează zilnic cu splendoarea sa. Primăvara ne promite mereu a fi anotimpul începuturilor și al schimbărilor. De aceea, așteptăm cu mare drag sosirea ei. Și parcă știind-o în jur și în suflet devine mai cald, mai liniștit. Scăpăm de frig, suriu și monoton. Așadar, vă propun să vă puneți ochelarii ăia roz și să începeți a vedea partea frumoasă a lumii din jur. Lăsând grijile deoparte, să încercăm împreună să ne bucurăm mai mult de fiecare zi prin lucruri mărunte. Să nu trecem prin zilele vieții, ci să dăm viață zilelor. „La vie en rose” este deviza acestui proiect fotografic și sper că va fi și deviza voastră (de sezon cel puțin).

    O să las un pic filosofia deoparte și o să trec la modă. Pentru mine, primăvara înseamnă sezonul culorilor pastelate. Culorile alea gingașe, tandre, feminine. Culorile alea care îți fură privirea prin simplitate și profunzime în același timp. Primăvara renunțăm la culorile întunecate și optăm pentru culori deschise. Înflorim și noi odată cu pomii 🙂 . Rozul pudrat, albastrul ca și cerul, verdele – mentă sunt niște alegeri foarte inspirate pentru acest sezon. Vor readuce prospețime și viață garderobei voastre. M-am lăsat și eu furată de frumusețea pomilor. Ca să mă încadrez în peisaj am ales o rochie simplă, de-un roz pastelat superb ❤ . Cel puțin mie îmi place la nebunie această culoare. În livadă, picioarele goale au fost cea mai potrivită încălțăminte 🙂 , însă în mod normal, niște pantofi nude sau pastelați ar sta perfect.

     Vă las să priviți pozele, dar înainte de asta vreau să-i spun un mare mulțumesc persoanei care m-a ajutat în realizarea acestui proiect. Vedeți aici site-ul ei și o găsiți și pe Facebook . Este o adevărată profesionistă în ceea ce face. Dacă aveți nevoie de fotograf, o recomand din toată inima. Sper din suflet să vă placă și nu uitați să zîmbiți cît mai mult primăvara aceasta. V-am pupat și pe curînd!

1 comentarii
21 likes
Articolul precedent: DIY – 3 decorațiuni de PașteArticolul următor: Cum să arăți bine fără machiaj?

Articole asemănătoare

Comentarii

  • olavioel

    19 aprilie 2017 at 20:34
    Răspunde

    Meravigliosa, molto divertente risposta olavioel

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *