Am îmbrăcat cerul pe mine

Fiecare poză are o poveste în spate. Povestea acestora începe la 6 dimineața. Aveam 2 ore la dispoziție până la 8, ca să mă pregătesc, să fac poze și să mă întorc înapoi la hotel. M-am aranjat eu, am ieșit din hotel și am plecat spre plajă. Problema era că nu avea cine să-mi facă poze. Eram singură, dar nu conta. În încăpățânarea mea de nelecuit, atunci când zic că fac ceva, nu mă las la mijloc de drum. Am zis că îl rog pe primul om pe care îl văd pe plajă. Ajunsesem eu la fața locului pe la 7 și pe toată plaja, văzusem doar 2 femei, care se plimbau. Cu toată rușinea și frica de a arăta ca o nebună, m-am apropiat totuși. Le-am explicat în câteva cuvinte ce vreau și ce credeți? Una din ele era româncă😊 Da, ce mică e lumea și cât de firesc se aranjează toate. Ei bine, Carmen e cea care a străbătut cu mine plaja și stâncile, pentru a crea aceste amintiri. E frumos când oamenii dau de la sine, fără a aștepta ceva în schimb. Asta ne face mai oameni. Îți mulțumesc, Carmen.

am imbracat cerul pe mine

     Și dacă e să analizez ce anume m-a ghidat să-mi duc nebunia asta până la capăt, îmi dau seama că e dorința. Cuvântul „vreau” e mult mai puternic decât „nu pot”.  Am îmbrăcat cerul pe mine și am realizat că nu am limite. Unicele limite sunt alea pe care mi le creez eu singură. Din frica de a risca, de a nu reuși sau de a fi judecată. Haideți să fim mai liberi. Mai liberi în a visa, în a iubi, în a trăi.

     Superba rochie care a fost sursa mea de inspirație este de la Diaphane Dresses. Mai multe modele găsești pe   www.domnisoaredeonoare.ro sau în showroom-ul lor, adresa căruia tot pe site o găsești. Și dacă vrei să procuri o rochie, folosește codul „Dinca10” pentru o reducere de 10 % . Spor la cumpărături. O zi cu soare să ai😘

     

0 comentarii
27 likes
Articolul precedent: Secretul unui păr strălucitorArticolul următor: Machiaj de vară fără fond de ten

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *