Despre

     Blog creat cu mult suflet din solidaritate pentru reprezentantele sexului frumos. Dinca.md este locul unde găsești tot ce ține de arta frumosului. Aici poți citi articole despre machiaje, modă și frumusețe.

     Despre blog aș putea spune multe, dar esențial este faptul că este făcut cu foarte multă dragoste. Dinca.md are articole pe diferite teme. Cum ar fi make up, frumusețe, fashion. Articolele vor fi dedicate în mod deosebit fetelor.

     În categoria Make Up găsești tutoriale simple, dar frumoase. Tutoriale ce prezintă  machiaje de zi, machiaje de seară, machiaj în stil retro ( stilul lui Marilyn Monroe), mult-iubitul smokey eyes, machiaj finuț de mireasă, machiaje în care se pune accentul pe ochi, prin definirea acestuia cu eyeliner. Pun accent pe naturalețe și definirea trăsăturilor frumoase ale feței. În categoria Beauty afli noi trucuri de frumusețe testate deja. De asemenea, primești sfaturi și recomandări cu privire la utilizarea produselor naturiste și a produselor de îngrijire.În categoria Fashion găsești articole cu tot ce e legat de modă. De la combinația culorilor pînă la piese vestimentare în vogă sau diverse stiluri de outfit-uri.

     Sper din suflet să vă placă și să devenim prietene.

Cu drag, Dinca.md.