Astăzi ai stat de vorbă cu tine?

Astăzi ai stat de vorbă cu tine? Măcar o dată pe zi, închide ochii pe 5 minute. Inspiră, expiră… Simți cum trăiești? Ăsta ești tu. Și ai doar o viață. Gândește-te bine: Oare se merită să o pierzi făcând lucruri care nu te fac fericit? Oferă-ți timp să discuți cu tine. Este esențial să înțelegi unde ești și încotro te îndrepți. Nu-ți risipi energia și potențialul pe lucruri care nu te împlinesc. Chiar dacă poate părea ok acum, nu e. Pe termen lung, frustrările se adună și ajungi să fii un robot a cărui viață nu o mai controlezi tu.

     Oferă-ți timp să vorbești cu tine. Întreabă-te dacă ești mulțumit de persoana care ești acum. Amintește-ți cine ți-ai dorit să fii cândva demult. Încearcă să înțelegi ce nu te-a lăsat să-ți împlinești visul. Definește cine vrei să fii acum. Și fă schimbări. Ieși din zona de confort și luptă. Și niciodată, dar niciodată nu ezita să-ți asculți intuiția. Ea mereu știe drumul. Și crede-mă că-ți dă de știre. E suficient doar s-o asculți. Vocea ta interioară îți arată mereu calea. Important e s-o hrănești cu încredere și curaj.

     De multe ori frica e cea care ne ține pe loc. Țintește cât mai departe și îndrăznește. Permite-ți luxul de-a avea încredere în tine. Te ai pe tine și e suficient. Atâta timp cât ești tu în cea mai bună versiune a ta. Iar versiunea asta se construiește zi de zi, cu multă perseverență. Oferă-ți timp să stai de vorbă cu tine. Este important să-ți asculți lumea interioară.

     P.S. Te las să privești seria de poze de mai jos, contrastul cărora îmi place la nebunie. Autoarea lor este Alina Josan. O găsești aici. Alina, îți mulțumesc mult❤

     P.P.S. Să știi că eu vorbesc zilnic cu mine😊

0 comentarii
6 likes
Articolul precedent: Smokey eyes negruArticolul următor: Mască pentru creșterea părului

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *