De la lucios la mat într-o secundă!

Cred că fiecare dintre noi are cel puțin un ruj preferat, care din păcate nu este mat. Asta deja nu mai este o problemă. Orice ruj lucios poate fi transformat în mat într-o clipită. Dacă ești o amatoare de rujuri mate, atunci probabil știi că este esențială exfolierea buzelor înainte de aplicare. Așadar să începem de la asta.

     În primul rând este necesar de exfoliat buzele. Pentru asta poți folosi scrub-ul pentru față sau periuța de dinți, cu care vei masa gentil buzele. Următorul pas este hidratarea buzelor cu un balsam. Aceste etape sunt esențiale pentru evitarea aspectului de buze crăpăcioase și uscate, care se evidențiază foarte ușor la aplicarea unui ruj mat.

     Următorul pas este aplicarea creionului de buze, dacă obișnuiești să-l aplici. Acesta va defini frumos buzele și va împiedica transferarea rujului. Apoi urmeză aplicarea rujului. Până acum pașii sunt cunoscuți,nu? Iată aici intervine trucul. Pentru a transforma orice ruj lucios în unul mat, ai nevoie de un singur produs și anume pudră translucidă. Iei un pic de pudră pe deget sau pe pensulă și tapotezi încet buzele. Aceasta va absorbi tot luciul și-l va matifia instant.  Important este să pui pudră pe ambele buze, pentru a evita transferul de pe una pe alta.

ruj mat ruj lucios

     Sper că-ți place rezultatul. Dacă ai încercat și tu, spune-mi impresiile!

0 comentarii
140 likes
Articolul precedent: BB, CC sau DD cream?Articolul următor: Folosește corect parfumul!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *