Cum să scapi de celulită?

Ăsta cred că e poate cel mai cerut articol/video de voi 🙂 Dat fiind faptul că în curând vine primăvara, am zis că e momentul potrivit. Mai avem ceva timp la dispoziție ca să ne facem mai ferme decât suntem 🙂 Celulita, grăsimea, spune-i cum vrei, dar știu sigur că îți dorești să scapi de ea. Așadar, m-am gândit să-ți vin în ajutor cu niște împachetări făcute acasă, extrem de ușor de realizat, care te vor ajuta să scapi de celulită. Așadar să trecem la treabă!

      Vei avea nevoie doar de 3 ingrediente: zaț de cafea, ulei de măsline (sau de cocos) și folie alimentară pentru împachetare. Amestecă proporțional zațul de cafea cu uleiul. Eu am pus câte 2 linguri de fiecare. Amestecă bine, până obții o pastă omogenă. Cu această compoziție masează cu mișcări circulare zonele afectate. În video eu am arătat doar pe picioare, dar tu poți să o aplici oriunde simți nevoia, inclusiv, burtă, mâini, fund. Pentru un efect mai mare, aplică masca pe pielea umedă, atunci când porii sunt umeziți și deschiși. După care, ia folie alimentară și împachetează-te cu ea 🙂 . Stai așa cel puțin 30 de minute, timp în care ar fi mai bine să te miști prin casă, astfel încât să accelerezi procesul. După care spală-te în mod obișnuit. Pentru rezultate vizibile, repetă procedura de 2 ori pe săptămână, cel puțin o lună. Vezi aici cum am făcut această procedură pas cu pas:

     Să-ți explic acum, de ce asta funcționează. Vedeta din zațul de cafea este cofeina. Aceasta acționează la nivelul țesuturilor – practic „scoate” apa din celulele adipoase, le strânge și le micșorează. Plus la asta, cafeina are abilitatea de a contracta vasele de sânge, stimulând circulația. Rezultatul? O piele mai fermă și mai catifelată. E important să știi că această procedură dă roade pe o perioadă scurtă de timp. Dacă nu o vei repeta regulat, celulita va reveni. Pe lângă asta, nu uita să te hidratezi suficient, să mănânci corect și să faci mereu multă mișcare.

    Sper din suflet că ți-a fost util acest articol. Nu uita să-l distribui prietenelor tale 😉 O zi cu soare să ai! Ai grijă de tine ❤

0 comentarii
56 likes
Articolul precedent: Machiaj cut crease – tutorialArticolul următor: Winged smokey eyes – tutorial

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *