Cum combatem celulita?

Bună, micuțele mele raze de soare! Știu că celulita este o temă foarte dureroasă pentru unele dintre voi. Foarte multe mi-ați scris și m-ați tot întrebat de subiectul ăsta, de aceea am decis să încerc o procedură într-un centru de remodelare corporală și să vă povestesc mai multe detalii. Gazda care m-a primit a fost centrul Sculptor (îl găsiți aici), iar procedura care am făcut-o se numește masaj transdermic Dermohealth, care este un masaj endermic ce folosește o turbină axială.

     Mai întâi de toate am îmbrăcat un costum negru pe corp, apoi mi s-au deschis ganglionii limfaticitrecându-se cu aparatul peste zonele care urmau a fi prelucrate. După aceasta, s-a început masajul propriu-zis, care a durat în jur de 40 de minute. Pe tot parcursul masajului am simțit cum aparatul trage foarte intens pielea, creând acel efect de vacuum. A fost un pic dureros, dar suportabil. În cazul în care doare prea tare, se reglează intensitatea. La sfârșitul procedurii mi s-au închis ganglionii limfatici.

     Este important să știți că nu se vede rezultatul după prima procedură. Cu cât celulita este mai avansată, cu atât este nevoie de mai multe proceduri. În cazul celulitei extrem de avansate se poate ajunge și la 7-10 proceduri. În cazul în care celulita este la nivel începător, în jur de 3 proceduri sunt suficiente. La mine celulita nu este extrem de vizibilă încă. Am 23 de ani și este la o etapă incipientă. Am făcut o singură procedură abia. Efectul de după: zonele prelucrate dureau un pic la atingere, iar în zonele sensibile s-au format vânătăi. Pentru mine asta este o dovadă că aparatul într-adevăr lucrează foarte intens.

     Acum să vă explic cum funcționează această procedură. Edemele (acumulare de lichid seros în spațiile intercelulare ale organelor și țesuturilor) apărute la nivelul membrelor inferioare se elimină prin mișcările de deblocare și stimulare a ganglionilor limfatici (ce vă ziceam eu mai sus). Aspectul de coajă de portocală este înlăturat prin mobilizarea țesutului adipos și redistribuirea uniformă a adipocitelor (celule adipoase). Adică are loc redistribuirea uniformă a grăsimei, mai pe înțelesul tuturor 🙂 . Astfel, elasticitatea pielii este sporită prin accelerarea circulației sângelui și stimularea metabolismului celular.

     Sper din suflet să vă prindă bine aceste informații. Dacă încercați această procedură sau altele, aștept cu drag impresiile voastre. O zi cu soare să aveți 😘

1 comentarii
32 likes
Articolul precedent: 3 ani fără deodorantArticolul următor: Bucle rapide fără temperatură – tutorial

Articole asemănătoare

Comentarii

  • lavinia

    21 martie 2019 at 15:38
    Răspunde

    Total gresit!! aparitia vanatailor nu inseamna nici pe departe ca aparatul a lucrat! nuuu!! inseamna ca tesutul este traumatizat si nu este ok, absolut deloc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *