Chanel Chance Eau Tendre

Mmm…iubesc la nebunie acest parfum. Mă face să mă simt extrem de feminină. Chanel Chance Eau Tendre este o combinație din arome florale și fructoase. Este un parfum ce denotă inocență și seducție în același timp. Are o aromă ușor dulcie și romantică. Acest lucru se datorează compoziției lui deocheate.

    Este creat din:

Grapefruit

Grapefruit

Gutuie

Gutuie

Zambila

Zambilă

Iris

Iris

Jasmin

Jasmin

mosc alb

Mosc alb

Lemn de cedru

Lemn de cedru

     După cum vezi, componența lui e una deosebită. Asta probabil și îl face atît de frumos. Fructele îi dau dulceață, florile îi oferă delicatețe, iar lemnul de cedru echilibrează totul. Aroma este una subtilă și memorabilă în același timp. Tandră într-un singur cuvînt, conform denumirii 🙂

    Și sticluța este una extrem de frumoasă. Are o formă rotundă, incorporată în elemente argintii, combinîndu-se ideal cu nuanța roză a parfumului. Foarte finuță, după părerea mea. Te las să te convingi și singură.

Chanel Chance Eau Tendre

     Este un parfum potrivit pentru toate ocaziile și pentru toate anotimpurile, deoarece este gingaș. Nu este parfum din ăla care se simte de la un kilometru :). Îl simte doar persoana de lîngă tine, ceea ce îl face și mai atrăgător. Mirosul se menține pe tot parcursul zilei. Dacă l-ai încercat și tu, spune-mi care au fost impresiile. Dacă nu, zi-mi care e parfumul tău preferat?

0 comentarii
14 likes
Articolul precedent: 5 trucuri pentru buze mai mariArticolul următor: Cea mai frumoasă declarație de dragoste ❤

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *