Cat eye perfect în 3 pași simpli

Machiajul de tip cat eye pe cât e de frumos, pe atât este de greu de realizat. Necesită multă îndemânare și practică. Dar am munci oricât pentru a obține acea privire de felină, nu?

     Iubesc la nebunie acest tip de machiaj. A devenit practic machiajul meu de fiecare zi. Dacă ies din casă fără eyeliner, nu mă simt eu 🙂 . Dat fiind faptul că la fel ca și tine m-am chinuit mult până am ajuns la rezultatele de acum, am decis să împărtășesc cu tine secretele mele. Așadar, poți și tu obține acea linie de tuș perfectă, urmând acești pași:

1. Trage o codiță subțire ca fiind o prelungire a pleoapei de jos. Dacă ne uităm atent în imagine, observăm că e paralelă cu începutul sprâncenei, deci este perfect simetrică.

cat eye perfect. Cum sa obții linia de tuș perfectă

2. Trage o linie la baza genelor pleoapei de sus, urmând forma ochiului. Și apoi începând de la codița externă unește liniile, formând un mic triunghi în interior.

cat eye perfect. Cum sa obții linia de tuș perfectă

3. Umple triunghiul gol și îndreaptă codița cu puțin corector pe o pensulă fermă, în cazul în care nu este suficient de dreaptă.

cat eye perfect. Cum sa obții linia de tuș perfectă

     Ți-a mai rămas doar să aplici rimelul și gata. Linia ți s-a primit perfectă. Simplu, nu? Dacă nu-ți iese din prima, nu dispera. Cu practică și răbdare o să-ți iasă ideală 😉 . În imagini am folosit acuarelă pe o pensulă ascuțită. Dacă ești la început de drum, cel mai bine este să alegi un eyeliner de tip cariocă, dar mai multe detalii despre tipurile de eyeliner, vezi aici.

cat eye perfect. Cum sa obții linia de tuș perfectă

Grosimea și lungimea liniei, o faci în funcție de preferințe. Sper că ți-a fost util articolul. Dacă ai încercat și tu, dă-mi de știre în comentarii 🙂 .

cat eye perfect. Cum sa obții linia de tuș perfectă

2 comentarii
211 likes
Articolul precedent: Top 10 cele mai frumoase apariții de la Met Gala 2017Articolul următor: Cum să-ți conturezi corect fața?

Articole asemănătoare

Comentarii

  • Crina

    8 august 2017 at 14:52
    Răspunde

    Mulțumesc! Chiar m-ai ajutat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *