Cum să scapi de buzele crăpate?

În sfârșit ne-am bucurat și noi măcar un pic de zăpadă 🙂 Dacă e zăpada, inevitabil e și frig. Și dacă e frig, inevitabil apare și problema buzelor crăpate. Din cauza temperaturii scăzute, acestea se usucă și devin extrem de sensibile. Nu știu cum tu, dar eu pe parcursul iernii nu ies din casă fără balsam de buze 🙂 . Oricum, asta nu ajută suficient, doar ne salvează un pic. Așadar, este necesar să oferim buzelor o îngrijire mai specială. Pentru a avea rezultate vizibile și de durată, este esențial mai întâi să exfoliem buzele, apoi să le hidratăm. Vezi mai jos cum fac acest lucru, folosind ingrediente naturale, pe care la sigur le ai acasă:

  1. Exfolierea – pentru a scăpa de pielea uscată, este necesar să exfoliem buzele. Pentru asta amestecă un pic de zahăr cu un pic de miere, până se incorporează complet zahărul în miere. Cu acest scrub masează gentil buzele. Când simți că s-a curățat toată pielea uscată, șterge gentil buzele. Deja vei observa că sunt mai netede și mai moi. Mierea are și un efect intens de hidratere.
  2. Hidratarea – după exfoliere, ia un pic de ulei de cocos și aplică-l pe buze. Lasă-l așa să acționeze, până când intră de tot în piele. Îl poți folosi chiar de mai multe ori pe zi, în loc de balsam de buze.

     Vezi în videoclipul de aici, cum fac asta pas cu pas. Mi se pare o procedură numai bună de făcut înainte de culcare. Astfel încât pe tot parcursul nopții, uleiul de cocos să-și facă efectul, iar dimineața să te trezești cu buze super catifelate 🙂 . Sper că ți-a fost util acest articol. Nu uita să-l distribui și prietenilor tăi 🙂 . Eu îți doresc o zi cât mai frumoasă! Pe curând ❤

2 comentarii
59 likes
Articolul precedent: Smokey eyes roz – tutorialArticolul următor: 5 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei un păr lung și sănătos

Articole asemănătoare

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *