Un weekend la Brașov

Bună! Așa cum am promis, vin astăzi cu un articol ceva mai deosebit. Weekend-ul trecut am avut ocazia să-l petrec la Brașov (Poiana Brașov mai mult). Am fost acolo la Online Education Camp, organizat de Digital Communication Network. Nu pot să zic decât că a fost o experiență Minunată. Cu locuri frumoase, oameni frumoși și amintiri frumoase. Sincer, a fost mult mai bine decât m-am așteptat. Știi senzația aia când aștepți mai puțin și ți se dă mai mult? Ei bine, asta am simțit și eu 🙂 .

     Călătoria a început cam așa. Cu priveliști care taie respirația!

     Am fost cazați la Complexul Casa Viorel . Acesta este amplasat într-un loc superb, foarte liniștit. Priveliștea de la geamul meu arăta cam așa. Rupt din poveste. Senzația aia când deschizi balconul și aerul proaspăt de munte îți inundă plămânii. Ahhh, magic!

     Cea mai mare provocare pentru mine a fost hiking-ul. Am făcut 2 zile de hiking. Prima a fost surpriză totală. Ne-am pornit pe un itinerar de 5 km și până la urmă s-a întins pe 20 de km. La urmă eram toți extrem de obosiți, însetați și înfometați :)) . Dar, a fost un test de rezistență. O lecție de viață, în care realizezi că unicele bariere sunt în creierul tău. O lecție în care înțelegi că ești mult mai puternic decât crezi. Cel puțin, eu asta am învățat. Cea de-a doua zi de hiking a fost mai lejeră. Aproximativ 6 km distanță în total. Destinația finală a fost Peștera Laptelui. Foarte plăcută și relaxantă plimbare. Mușchii erau obișnuiți deja, iar creierul se aștepta la greutăți mai mari, deci a fost mult mai ușor 🙂 . Mi-a plăcut. Mult de tot. La sigur aș face-o din nou 😉 . Conexiunea cu natura e la nivel superior. Iar locurile alea atât de sălbatice dau o energie de nedescris. Dacă nu ai încercat hiking-ul niciodată, îți recomand din toată inima. Aventură în adevăratul sens al cuvântului.

     

 

     Pe parcursul întregii călătorii am avut ocazia să cunosc niște oameni deosebiți. Oameni de la care ai ce învăța. Oameni care te inspiră cu realizările lor de până acum și cu visele lor de mai departe. E frumos să cunoști povestea din spatele fiecărui om. Asta motivează să ai și tu ceva frumos de povestit. Te motivează să crești și să fii pe zi ce trece tot mai bun.

     În ultima zi a călătoriei am fost la Castelul Bran. Partea asta mi-a plăcut cel mai puțin. Da, e un castel drăguț, dar…era atââââât de multă lume că nici nu puteai normal să vezi interiorul castelului (nemaivorbind de poze sau filmat). Și plus că noi am avut puțin timp la dispoziție. Nu a fost o experiență foarte wow. În schimb, pe drum înapoi acasă, ne-am oprit câteva minute prin Brașov. Doamne, ce oraș frumos! La fiecare colț vedeam câte o clădire colorată, cu arhitectură deosebită. O bucată din inima mea a rămas acolo 🙂 . Sincer, îmi pare rău că nu am avut posibilitatea să petrec mai mult timp prin frumosul Brașov. Va fi un motiv să revin acolo cândva 🙂 .

     Cam asta a fost experiența mea la Brașov. Am pregătit pentru tine un video scurt de 3 minute cu câteva fragmente din călătorie 🙂 . Îl găsești pe pagina mea de Facebook aici. Vei înțelege mai ușor tot ce am povestit până acum. Oricum nicio poză și niciun video nu exprimă adevărata frumusețe și adevăratele senzații, dar cel puțin ne permit să retrăim amintiri 🙂 .

0 comentarii
17 likes
Articolul precedent: Mască pentru păr uscatArticolul următor: Mască pentru pete și pistrui

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *