BB, CC sau DD cream?

BB, CC sau DD cream? Asta-i întrebarea! În ultima perioadă, aceste 3 produse au devenit din ce în ce mai populare. Acest fapt se datorează multifuncționalității lor. Acestea nu sunt pur și simplu creme, ele îmbină în sine mai multe produse. Pentru a putea sesiza diferența între ele, le vom analiza pe rînd.

BB cream 

     A fost primul din serie și denumirea lui se traduce ca și balsam de înfrumusețare. Îmbină în sine o cremă hidratantă și un fond de ten lejer. Astfel, pe lângă faptul că are grijă de ten, hidratându-l, îi mai și acoperă imperfecțiunile. Această cremă poate fi folosită pe toate tipurile de ten, oferindu-i un aspect uniform, luminos și sănătos. Plus că mai are și factor de protecție solară, încă un beneficiu. Nu este considerat un produs de machiaj, ci unul de îngrijire, dar poate fi folosit și ca primer (bază de machiaj), înainte de aplicarea fondului de ten. Pentru deținătoarele unui ten curat, fără imperfecțiuni, acesta poate fi folosit și pe post de fond de ten. Deoarece va fi suficient. Dacă tenul este curat, nu are rost să-l încărcăm în zadar.

CC cream

     Următorul din serie se traduce ca și corector de culoare și se apropie mai mult de un fond de ten, decât de o cremă hidratantă. Și acesta la fel hidratează pielea, la fel oferă protecție solară, la fel minimizează porii. Adică are toate beneficiile unui BB cream. Diferența între ele este că acesta corectează imperfecțiunile tenului în proporție mai mare și conține un oarecare procentaj de cremă anti-îmbătrânire. Acesta la sigur poate înlocui cu ușurință fondul de ten.

DD cream

     Acesta este cel mai nou din serie. Se traduce ca și protecție zilnică și este considerat ca fiind mai concentrat decît predecesorii săi. Are o putere de hidratare mai mare și o capacitate de acoperire a imperfecțiunilor mai ridicată. Oferă și protecție solară, datorită SPF-ului înalt. Acest produs este destinat atât tenului, cât și corpului. Achiziționat într-o nuanță mai întunecată, poate fi folosit și ca autobronzant.

     Și încă o dată pentru a evidenția diferențele, vine în ajutor această poză.

bb, cc, dd cream

     Personal am încercat doar BB cream. Este de la Giorgio Armani, are un SPF de 50 ( ceea ce îl face indispensabil în sezonul cald) și o culoare neutră – un bej așa mai rece.

giorgio armani bb cream

     Uniformizează perfect culoarea tenului meu și într-adevăr îi oferă o doză de luminozitate. Plus la toate îl menține hidratat pe tot parcursul zilei. Sinceră să fiu, când îl aplic pe față, în afară de corector sub ochi nu mai am nevoie de nimic. Dar asta poate, datorită faptului că optez pentru naturalețe. Dacă iubești o acoperire ideală a tenului, nu o să obții așa ceva cu un BB cream. În acest caz ar trebui să optezi pentru CC sau DD. La acest capitol, nu pot să-ți împărtășesc impresiile, pentru că încă nu am încercat. Cînd o fac, numaidecît actualizez informația 🙂 Dar până atunci, aștept sfaturile tale. BB, CC sau DD? Care e alegerea ta?

0 comentarii
90 likes
Articolul precedent: De ce să folosești apă termală?Articolul următor: De la lucios la mat într-o secundă!

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *