5 trucuri pentru buze mai mari

Nu toate femeile sînt norocoase să aibă buze voluminoase de la mama-natură. Și nu toate au curajul sau resursele necesare pentru a apela la intervenții chirurgicale. Nici nu trebuie. Pentru că de multe ori se exagerează, iar rezultatul final nu arată nici pe departe natural sau atrăgător. Sînt cîteva trucuri simple de machiaj la care ai putea apela pentru a-ți face buzele să arate mai mari. Îți prezint în continuare 5 trucuri pentru buze mai mari. P.S. Nu atrage atenția la mimica mea în unele poze. Accentul a fost pe buze 🙂 .

1.Aplică creion deschis – pentru a crea efectul de umplere și volum, se aplică creion în nuanță cît mai deschisă pe centrul buzelor. Se estompează ușor. Acest truc va avea efectul maxim, atunci cînd vrei să aplici un gloss sau un ruj mai puțin intens.

2.Aplică pudra de contur – pentru mărirea vizuală a buzei inferioare se aplică cu o pensulă pentru fard puțină pudră de contur. Aceeași nuanță aplicată și pe obraz. Acest truc crează un efect de umbră sub buza de jos, oferindu-i volum.

3.Aplică creion alb sau deschis la culoare – de această dată creionul în nuanță deschisă se aplică pe arcul lui cupidon, pentru mărirea buzei superioare, și pe lateralele buzei de jos, pentru volum. Ai grijă să retușezi bine produsul.

4.Aplică iluminator – acest truc îl utilizez cel mai des. Este preferatul meu. Aplic iluminator pe arcul lui cupidon al buzei superioare. Particulele de sidef din iluminator captează lumina, astfel mărind vizual buza de sus. Plus la toate îi oferă o alură seducătoare 🙂 .

5.Conturează buzele – acest truc probabil este cel mai frecvent. Se conturează buzele cu un creion în culoare nude sau în culoarea rujului pe care urmează sa-l folosești. Secretul de-aici e că atunci cînd conturezi buzele ai voie să mergi cu un milimetru deasupra conturului natural. Astfel, mărind instant buzele.

Rezultatul final îl vezi mai jos, cu prima poză înainte și a doua – după. După părerea mea, diferența este vizibilă și e clar că trucurile își fac efectul.

Indiferent ce truc folosești, nu uita să exfoliezi regulat buzele, pentru a evita aspectul crăpăcios. Și ține cont că nuanțele întunecate și mate micșorează buzele, iar gloss-urile și nuanțele deschise le fac să pară mai mari.

Dacă ai și tu un truc pentru buze mai mari, împărtășește-l cu mine 😉

2 comentarii
13 likes
Articolul precedent: GRWM-ochi aurii, buze vișiniiArticolul următor: Chanel Chance Eau Tendre

Articole asemănătoare

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *